top of page

Bohemian of Shabby Chic bruiloft in The Quinta - My Vintage Wedding Portugal

Updated: Sep 10, 2020


Bohemian of een Shabby Chic receptie op de Quinta - mijn vintage bruiloft Portugal.

Vintage, Bohemian, shabby chic en rustiek. Als dit de juiste woorden zijn die uw bruiloft-gedachte uw verbeelding raken en u bent op zoek naar een trouwlocatie in Portugal, dan is The Quinta - My Vintage Wedding Portugal geschikt voor u.

Bohemian chic is een favoriet huwelijksthema voor veel bruidsparen en is perfect voor zowel binnen als buiten. Prachtige bloemen, een vrijzinnige sfeer en rustieke decoraties. Het huwelijksthema Shabby chic leent zich uitstekend voor uw budgetbruiloft zonder in te boeten aan stijl.

Boho chic stijl is een romantische, zachte, vrouwelijke en vintage manier om je trouwlocatie op een rustieke manier te versieren. De stijl is zoet, aangenaam en creatief gevuld met organische accenten en natuurlijke warme kleuren. Als u altijd al hebt gedroomd van een shabby chique of vintage stijl huwelijksreceptie, staan ​​onze bruiloft coördinatoren van Lisbon Wedding Planner klaar om u te helpen bij het versieren van uw trouwlocatie op The Quinta - My Vintage Wedding Portugal. Hier zijn een aantal geweldige bohemian chic wedding-ontvangstideeën en decoraties voor uw inspiratie.

Bohemian-stijl uitnodigingen

Huwelijksuitnodigingen en het bohemian chic-thema zijn twee dingen die onafscheidelijk zijn, aangezien het eenvoudig is om het uiterlijk van uw bruiloft op deze manier uit te drukken. Om de bohemian chic stijl naar voren te brengen, maken we gebruik van een bruine kaart, contrasterende materialen, ruwe randen aan de zijkant van de kaarten. Dit zorgt volledig voor een bohemian chic look.

Tekens

Tekens zijn een geweldige manier om personalisatie en karakter toe te voegen aan uw magische dag. Als uw huwelijksreceptie buiten is, kunt u tekens gebruiken op rustieke houten borden met eigenzinnige hangende letters en extra kleurprachten om uw familie en vrienden te wijzen op de juiste locatie. Krijtbordborden tonen ook bohemian chic uit, dit is een prachtige manier op de aandacht van uw gasten te trekken.


Orde van de dag

U kunt het schema van de dag leuk en opwindend maken door het met de hand te schrijven op een schoolbord voor een persoonlijk tintje. Dit voegt een shabby chique stijl toe aan uw bruiloft en zorgt ervoor dat het evenement minder formeel aanvoelt.Bloemen

Vervolg het thema van de bohemian chic bruiloftsreceptie in bloemen en kies een prachtig bruiloftsboeket gevuld met prachtige donkerkleurige rozen. Er kan gebruik gemaakt worden van oude flessen om uw bloemen in te zetten. Wees creatief met de bloemen en toon ze in oude items, zo zorgen we ervoor dat de bohemian en shabby chique stijl naar boven komt. Dozen, manden, potten, trekkingen, vogelkooien en verweerde metalen emmers zijn allemaal super creatieve manieren om uw bruidsbloemen weer te geven.


Slingers

Het gebruik van slingers die onafgewerkt en een beetje rafelig lijken, is een geweldige manier om shabby chic stijl creëren. Het kiezen van een nude cake zonder de kers is ook een geweldige manier om bohemian stijl te volgen.
Plaatsaanduidingen en tafelnummers

Denk voor uw lunch/diner aan tafelnummers, neutrale kleuren met weinig rustieke illustraties. Borden met kleurrijke kaders die geschikt zijn voor uw kleurenschema. U kunt ook houten plaatsaanduidingen gebruiken om de shabby chic bruiloftsontvangst nog leuker te maken.

Uw Shabby chic huwelijksreceptie op de Quinta zal levendig zijn met deze ideeën voor locatie-decoratie. Met ons zeer betaalbare trouwarrangement helpen we u de perfecte dosis bohemian chic-stijl vast te leggen.


MORE ABOUT THE QUINTA - MY VINTAGE WEDDING PORTUGAL LISBON WEDDING PLANNER The Quinta - My Vintagem Wedding Portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/my-vintage-wedding-in-portugal The Quinta - Wedding Packages https://www.lisbonweddingplanner.com/vintage-wedding-portugal-packages The Quinta - Vintage Wedding https://www.lisbonweddingplanner.com/vintage-wedding-destination The Quinta - Blog Posts https://www.lisbonweddingplanner.com/post/guide-to-your-wedding-at-the-quinta-my-vintage-wedding-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/rustic-outdoor-wedding-reception-diy-centerpieces-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/boho-outdoor-wedding-in-portugal-at-the-quinta https://www.lisbonweddingplanner.com/post/bohemian-of-shabby-chic-bruiloft-in-the-quinta-my-vintage-wedding-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/venue-with-accommodation-at-the-quinta-my-vintage-wedding-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/your-rustic-moodboard-at-the-quinta-my-vintage-wedding-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/fall-november-wedding-in-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/mixing-shabby-vintage-rustic-and-farm-at-the-quinta-my-vintage-wedding-in-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/long-weekend-wedding-in-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/greenery-and-foliage-centerpieces-at-the-quinta-my-vintage-wedding-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/greenery-and-foliage-perfect-for-your-portugal-wedding-destination https://www.lisbonweddingplanner.com/post/reception-at-the-quinta-my-vintage-wedding-portugal-a-perfect-place-after-your-beach-wedding https://www.lisbonweddingplanner.com/post/outdoor-wedding-venues-in-lisbon-portugal https://www.lisbonweddingplanner.com/post/your-perfect-elopement-wedding-ceremony-planner-abroad https://www.lisbonweddingplanner.com/post/large-holiday-villa-that-is-simultaneously-a-wedding-venue-in-portugal ARRIBA BY THE SEA The Quinta - My Vintage Wedding Portugal https://www.arribabythesea-portugal.com/my-vintage-wedding-portugal

91 views0 comments

Kommentare


bottom of page