top of page

Forte da Cruz Marquee voor grote luxe trouwevenementen in Portugal

Updated: May 24


Het kasteel Forte da Cruz biedt een romantische sfeer op de top van het Tamariz-strand. Het kasteel Forte da Cruz biedt een ultieme luxe trouwlocatie in Estoril, Portugal bedekt met zwier en elegantie. Deze locatie is geschikt voor elke stijl en grootte voor uw bruiloft en het kan u de perfecte dag bieden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. 


De Forte da Cruz feesttent is de nieuwe toevoeging aan Portugese strandbruiloften. Geen een strandbruiloft is hetzelfde, feesttent strand bruiloften zijn speciaal. Klimaat, golven en het getij draagt ​​allemaal bij aan een prachtig uitzicht op zee, dat een deel van uw dag wordt.De Forte da Cruz feesttent is groot en helder en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en de zee. Het is ideaal voor grote bruiloften van maximaal 500 zittende gasten. In tegenstelling tot vele stijlen kunt u de hele dag genieten van de omgeving en een altijd veranderende achtergrond hebben aan de kust. De heldere ramen kunnen overdag worden opgerold als het klimaat gunstig is of laag blijft zonder het uitzicht op de oceaan te onderbreken. Het heldere dak laat ook het licht in de tent stromen, hierdoor krijgt u het gevoel alsof u midden in het prachtige landschap staat.


Deze feesttent is ook beveiligd. Het is gemaakt van een kwaliteitsmateriaal dat sterke windstoten kan weerstaan en biedt veiligheid om ervoor te zorgen dat u zich binnen comfortabel voelt. Als het gaat om decoratie van locaties, is er geen juiste stijl om je trouwtent te versieren. De vloer van deze feesttent is bedekt met een wit tapijt. Daarnaast beschikt de feesttent  ook over de volgende benodigdheden zoals dansvloeren, entertainmentverlichting, geluidssysteem, ontspanningsruimtes, kleedkamer en ook sanitaire voorzieningen. De lay-out van de tafel kan bestaan ​​uit lange rijen houten tafels of ronde tafels, mooie houten stoelen en bloemdecoraties.Wat uw trouwstijl ook is, u en uw gasten hebben gegarandeerd plezier in Forte da Cruz. U kunt contact opnemen met onze interne weddingplanners die u in de loop van de tijd zullen helpen met uw huwelijksproces. Selecteer het geschikte trouwpakket dat bij uw gastenlijst past en vertrek de rest aan ons ervaren team.


Geniet van de verbluffende schoonheid van deze betoverende locatie, perfecte  aangeboden service door hoog ervaren weddingplanners en een vriendelijk cateringserviceteam en een bekroonde keuken. Door te trouwen op Forte da Cruz zal uw dag magische zijn met veel herinneringen om te koesteren. 


66 views0 comments

Comments


bottom of page